Barozzi / Veiga

Barozzi / Veiga

The reflection of light on the polished aluminium finish of these buildings changes throughout the day and looks different in every season. All year round, they give a luminosity to the surrounding courtyards and alleys. With large windows, external staircases and raised ceilings on the top floor, these buildings are designed with photographers, artists and sculptors in mind.

Founded by Fabrizio Barozzi and Alberto Veiga in 2004 in Barcelona, Barozzi / Veiga is devoted to urbanism. They have been awarded prizes for the refurbishment of the Palace Santa Clara in Úbeda and the Auditorium of Águilas. In 2015, the studio was awarded the Mies van der Rohe European Union Prize for Contemporary Architecture for the Philharmonic Hall in Szczecin.

Barozzi / Veiga
"These buildings play with the light and appear different each day."
Barozzi / Veiga
Barozzi / Veiga
Assemblage Next Assemblage